Política de privacitat

En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de Decembre, sobre la Protecció de Dade de caràcter personal, li feim coneixedor de que les seves dades personals que puguin estar en aquesta comunicació, estan incorporades a un fitxer de responsabilitat de la empresa mercantil Adapta Serveis d’Arquitecturai Construcció, S.L., CIF: B63640155.

L’ usuario garantitza la autenticitat de totes aquelles dades que comuniquin a través de adaptareformas.es,  y mantindran actualitzada la informació que faciliti a Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L. de forma que respongui en tot moment a la seva situació real, sent l’ único responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci, així com dels prejudicis que causi per això a Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L. o a terceros.

Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L. no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines de Internet de Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L.

Amb els límits establertsa la Llei, Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L. no asumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitad, integritad, actualització i precisió de les dades o informacions que es trobin en les seves pàgines de Internet. Els continguts i informació de les pàgines de Internet de Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L. están elaborats per professionals degudament qualificats per exercir la seva professió. Malgrat això, els continguts i informació no vinculen a la susdita, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d’un servei oferit amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines de Internet de Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Por tant, aquesta no podrá assumir responsabilitats per el contingut que aparèixer en contigunts de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest webstie son propietat exclusiva de Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L.. Qualsevol acte de distribució, cesió, reproducció, enmagatzematge o comunicació pública total o parcial, deu contar amb el consentiment expreso de Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L.

Asimateix, per accedir als serveis que Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L. ofereix a través del website, haurà de propocionar algunes dades de caràcter personal. En cumpliment de lo establert en la LOPD 15/1999, de 13 de diciembre, informem que les seves dades personales quedarán incorporades i serán tratades en els fitxers de Adapta Serveis d’Arquitectura i Construcció, S.L. amb el fin de poder prestar i oferir els nostres serveis. Asimateix, informem de la possibilitat de que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició de les seves dates de caràcter personal, en C/Avinguda Diagonal, 99 4º 1ª – 08019 BARCELONA, o bén, enviar un correu electrònic a reformas@adaptaserveis.es