REFORMES D'EXTERIOR

ADAPTA no només s’encarrega de reformar l’interior de casa teva, sinó també de l’exterior. Oferim els serveis de rehabilitació de façanes a Barcelona, rehabilitació d’edificis a Barcelona, impermeabilitzacions a Barcelona, reparació de cobertes, sanejament de patis interiors o construcció de piscines a Barcelona, entre d’altres.

Som especialistes en reformes i decoració de terrasses per què la puguis gaudir al màxim, així com aquells espais comuns en el teu edifici, com són els patis interiors, les escales y els vestíbuls. La rehabilitació de façanes farà que la vostra comunitat de veïns se senti orgullosa del vostre habitatge.

Els nostres arquitectes i equip tècnic estudien la rehabilitació d’edificis a partir de la demanda dels clientes, sempre amb pressupostos de reforma ajustats a les seves necessitats.

Ens encarreguem de tot el procés de la rehabilitació, des del projecte d’obra fins tots els tràmits i permissos necessaris.

Consulta el nostre equip i et sorprendràs dels nostres projectes al millor preu. Elaborem el teu pressupost de reforma econòmic. Consulta’ns!

Per què ADAPTA REFORMAS

icon-arquitecto-responsable

Arquitecte responsable de la teva reforma

icon-interiorismo-incluido

Servei d’interiorisme inclòs

icon-garantia-obra

Garantia d’obra

icon-precios-competitivos

Tarifes competitives

icon-proyecto-3d

Projecte en 3D i sense compromís

 Demana’ns pressupost de reformes exteriors

Nom: *
Adreça electrònica: *
Número de telèfon: *
Missatge: *

Alguns dels nostres projectes de reforma

Deixa’ns la teva opinió sobre les nostres reformes d’exterior

Un client satisfet és la nostra raó de ser.

Deixa'ns la teva Opinió