REFORMES D'EXTERIOR

ADAPTA no només s’encarrega de reformar l’interior de casa teva, sinó també de l’exterior. Oferim els serveis de rehabilitació de façanes a Barcelona, rehabilitació d’edificis a Barcelona, impermeabilitzacions a Barcelona, reparació de cobertes, sanejament de patis interiors o construcció de piscines a Barcelona, entre d’altres.

Som especialistes en reformes i decoració de terrasses per què la puguis gaudir al màxim, així com aquells espais comuns en el teu edifici, com són els patis interiors, les escales y els vestíbuls. La rehabilitació de façanes farà que la vostra comunitat de veïns se senti orgullosa del vostre habitatge.

Els nostres arquitectes i equip tècnic estudien la rehabilitació d’edificis a partir de la demanda dels clientes, sempre amb pressupostos de reforma ajustats a les seves necessitats.

Ens encarreguem de tot el procés de la rehabilitació, des del projecte d’obra fins tots els tràmits i permissos necessaris.

Consulta el nostre equip i et sorprendràs dels nostres projectes al millor preu. Elaborem el teu pressupost de reforma econòmic. Consulta’ns!

Per què ADAPTA REFORMAS

Arquitecte responsable de la teva reforma

Servei d’interiorisme inclòs

Garantia d’obra

Tarifes competitives

Projecte en 3D i sense compromís

 Demana’ns pressupost de reformes exteriors

Nom: *
Adreça electrònica: *
Número de telèfon: *
Missatge: *

Alguns dels nostres projectes de reforma

Deixa’ns la teva opinió sobre les nostres reformes d’exterior

Un client satisfet és la nostra raó de ser.

[pivot_button url=”/ca/teva-opinio” appearance=”btn-primary btn-primary-white” target=”default” text=”Deixa’ns la teva Opinió”]