Reforma integral de pis a sant Gervasi - Adapta Reformas

REFORMA PIS BARCELONA (SANT GERVASI – GALVANY)

Reforma integral d’un habitatge al barri de Sant Gervasi – Galvany (Sarrià – Sant Gervasi), a Barcelona d’una finca règia de l’any 1951. Amb una superfície útil de 125m², els nostres clients volien una reforma de l’habitatge integral per actualitzar l’aspecte i adaptar-lo als estàndards de disseny i habitabilitat actuals. El seu aspecte abans de la reforma era:

Estat del pis abans de la reforma:

Aspecte del pis després de la reforma:

La reforma integral del pis va incloure:

  • Connexió de llum i instal·lació elèctrica.
  • Xarxa de sanejament completament nova: canonades, desguassos, baixants…
  • Calefacció i instal·lació de caldera aigua freda i calenta.
  • Anivellament del sòl de l’habitatge.
  • Fusteria d’alumini.
  • Falsos sostres en els passadissos.
  • Allisat i arranjament de les parets.
  • Pintura de l’habitatge, pati i terrassa.
  • Motllures decoratives en els sostres, fetes a mida com les originals.
  • Bany amb dutxa.
  • Restauració de la xemeneia.
  • Restauració de la fusteria de fusta: portes i un armari. Les ferramentes, tapetes i sòcols nous com els originals.
  • Arranjament de la façana de la terrassa.
  • Arranjament dels coronaments de la terrassa.
  • Arranjament del sòl de la terrassa.
  • Cuina a destacar en la combinació de silestones: Paret amb Blanc Zeus Extrem i taulell amb Negre Tebes Volcano d’acabat rugós imitant una pedra natural.
  • Bany amb banyera i noves rajoles: rectangulars petites tipus metro i d’imitació del mosaic hidràulic hexagonals amb rematades.

Què ha aportat Adapta Reformes amb la nova distribució?

El pis estava d’origen. Des de la seva construcció l’any 51 no s’havia modificat res, ni tan sols s’havia pintat.

La reforma integral de l’habitatge l’ha adaptat als temps i estàndards actuals de disseny, mantenint i restaurant aquells elements originals que donen personalitat al pis, i incorporant nous que mantenen l’essència de la finca original. Ara a la finca es gaudeix d’un equilibri entre l’actual, l’antic, el pràctic, el confortable i l’elegant.

Amb la nova distribució hem proporcionat un segon bany amb accés al passadís i de dimensions confortables per al seu ús. La cuina està dividida en dos ambients: la zona de treball, completament funcional equipada amb tots els electrodomèstics i mobles amb gran capacitat d’emmagatzematge; i la zona de menjador de diari.

Cal destacar la qualitat dels materials i els acabats de cada element de l’habitatge, posant especial cura en els petits detalls que al final són els que marquen la diferència.

Sol·licita pressupost de reformes d’habitatge

 

SOL·LICITA PRESSUPOST